FAQS

НАЙ- ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Нямаш увереност, че обученията и бизнес пособията на Elite Wedding School са подходящи за теб? Имаш няколко въпроса, преди да направиш покупка? Ето отговорите на най-често задаваните въпроси, които получаваме от нашите клиенти и ученици.

въпроси за онлайн обучения

Всички обучения се предлагат само в онлайн формат. 

Записването, в което и да е обучение, става много лесно. След като избереш темата, по която искаш да повишиш знанията и уменията си, трябва да закупиш съответното обучение. Добави обучението към количката за покупки и следвай инструкциите за разплащане. 

Някои от обученията се предлагат целогодишно, докато други са сезонни. Това предимно са мастър програмите, които имат задълбочена схема на обучение и към тях са представени допълнително онлайн срещи и уъркшопове.

Веднъж затворено, едно от тези обучения ще бъде достъпно след определен период от време. 

Горещо ти препоръчваме да се регистрираш в нашата мейлинг листа, за да получаваш информация кога съответното обучение ще бъде отворено за регистрация.

Всички обучения се купуват онлайн през сайта на Училището. Ние използваме системата Stripe, която позволява да се заплати с всяка дебитна и кредитна банкова карта. Всички цени са в Български Левове.

Някои обучения предлагат план за разсрочено плащане, който предварително е обявен на страницата на обучението. При регулярно и навременно заплащане, достъпът до обучението ще бъде безпрепятствен.

В случай на забавяне на плащане на вноска по разсрочено плащане, ти няма да загубиш достъп до обучението. Всички модули и уроци до този момент ще останат достъпни, но всички следващи ще бъдат замразени. Достъпът до тях ще бъде освободен веднага след получаване на вноската по разплащателния план.  

Веднага след направена покупка ще получиш имейл с инструкции какво следва. 

  •  Ако си закупил обучение, следва да направиш онлайн регистрация, с която ще получиш достъп до обучението.
  •  Ако си закупил дигитален продукт, ще получиш имейл с инструкции как да свалиш продукта на твоето електронно устройство.

Ние работим усърдно, за да обновяваме обученията и бизнес пособията в нашето Училище. За да не пропуснеш нещо ново и вълнуващо, ти препоръчваме да се включиш в нашата мейлинг листа. Така не само първи ще научаваш, когато излезе нов продукт, но също така ще знаеш кога Училището има специални промоции.

Достъпът до всички онлайн обучения е неограничен във времето. Ти ще имаш достъп до тях, докато Училището функционира успешно.

Тъй като достъпът до обученията е за неограничен период, то всяко обновяване, както и добавяне на нови бизнес бланки и пособия, са напълно безплатни. Ти не трябва да плащаш нищо допълнително.

Към всяко обучение се предлага помощ, като помощта е съобразена с нивото на самото обучение. Колкото по-интензивно и задълбочено е обучението, толкова по-сериозна помощ е заложена към него.

Формата на помощ е подробно описана в страницата на всяко обучение. Тази помощ е част от цялостния пакет, който самото обучение предлага. 

въпроси за бизнес бланки и пособия

След като избереш бизнес бланката, от която ти и твоят бизнес има нужда, просто добави продукта към количката на магазина и следвай инструкциите за покупка.  

Веднага след закупуване на дигитален продукт, ти получаваш незабавен достъп до него, което означава, че може да започнеш да го използваш незабавно. 

Поради тази причина, за съжаление, не предлагаме възможност за връщане на дигитален продукт и съответно възстановяване на заплатената сума. 

Ако имаш въпроси по дадена тема, преди да си готов да направиш покупка, не се колебай да попиташ чрез нашата форма за контакт. Нашите демонстрации също дават чудесна представа как може да изглежда темата за теб, така че може да я видиш преди да я купиш.

Всички обучения се купуват онлайн през сайта на Училището. Ние използваме системата Stripe, която позволява да се заплати с всяка дебитна и кредитна банкова карта. Всички цени са в Български Левове.

Всички бланки могат да бъдат персонализирани и ние горещо ти препоръчваме да го направиш. Към всяка бланка се предлагат инструкции как да я адаптираш към  нуждите на твоя бизнес, както и как да смениш цветовете и да добавиш логото на твоята фирма.

Към продуктите, които могат да бъдат разпечатани, няма предвидена помощ. Всички тези продукти се предлагат с подробно описание как да се използват. 

Ако все пак, имаш някакъв въпрос, моля пиши на имейла на Училището.

Имаш допълнителни въпроси?